ذخیره بنزین خودرو‌های دولتی و وارداتی حذف شد اقلام کالابرگ افزایش یافت / کدام اقلام به فهرست کالا‌های قابل خرید افزوده شد؟ واریز مرحله پنجم طرح کالابرگ/ افزایش ۶۲۰ هزار تومانی اعتبار برای هر نفر سهمیه سوخت هر خودرو چقدر است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد / قیمت انواع شیرینی خشک و‌ تر قیمت سکه امروز دوشنبه ۲۴ آذر/ افزایش شدید قیمت + جدول و جزئیات آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ فروش فوری و پیش‌فروش ایران خودرو/ ثبت‌نام از امروز آغاز شد قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ + جدول شایعات واریز سود سهام عدالت قبل از یلدا تکذیب شد افزایش تعرفه تلفن همراه + جزئیات جدید قیمت مکالمه و پیامک قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی اعلام شد 

دردسر یک اپلیکیشن برای خریداران سهام ETF

در پی مشکل ایجادشده در پرداخت بهای سهام دولتی برای متقاضیان و اضافه‌برداشت از حساب برخی از آن‌ها،‌ کسانی که از طریق بانک و کارگزاری برای خرید اقدام کرده‌ بودند و با مشکل اضافه‌برداشت مواجه شدند، به بانک و کارگزاری‌شان مراجعه کرده و مبلغ اضافه‌برداشت را پس گرفته‌اند. اما تکلیف کسانی که از طریق اپلیکیشن آپ سهام دولتی خریده‌اند، همچنان نامشخص است و نمی‌دانند برای بازگشت پول‌شان چه بکنند!
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، در اولین صندوقی که حامل سهم دولت از سه بانک ملت، صادرات و تجارت و دو بیمه البرز و اتکایی امین بود، متقاضیان خرید این نوع سهام می‌توانستند از راه‌های مختلفی چون بانک، کارگزاری و یا اپلیکشین‌های پرداخت بانکی، نسبت به خرید اقدام کنند.

 

پس از پایان پذیره‌نویسی و ثبت اطلاعات خرید اولین صندوق ETF، برخی از مردم طی تماس‌هایی با ایسنا، از اضافه‌برداشت در خرید سهام دولتی گلایه کردند که معاون وزیر اقتصاد در پاسخ به این گلایه‌ها توضیح داد که این پول نزد صندوق نیست و به بانک‌ها برگشته است؛ لذا کسانی که از طریق بانک برای خرید سهام دولتی اقدام کرده‌اند و اضافه برداشت داشته‌اند، به بانک خود مراجعه کنند و درخواست برگشت آن را بدهند.

 

همچنین طبق گفته معمارنژاد، افرادی که از طریق کارگزاری‌ سهام دولتی خریده‌اند و با این مشکل روبه‌رو هستند هم به کارگزاری خود مراجعه کنند.

 

در بین برخی از خریداران سهام دولتی هم هستند که به دلیل شیوع ویروس کرونا و این‌که مراجعه حضوری به بانک‌ها کمتر شود، شرایطی برای آن‌ها فراهم شده بود تا متقاضیان این سهم بتوانند از طریق اپلیکیشن پرداخت "آپ" اقدام به خرید کنند که آن‌ها هم مانند سایر خریداران با مشکل اضافه‌برداشت مواجه شدند.

 

پس از طرح این موضوع، پیگیری‌های ایسنا از معاونت امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد بی‌پاسخ ماند و همچنان تکلیف پول اضافه‌برداشت مردمی که از این طریق سهام دولتی خریده‌اند، مشخص نیست./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار